Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
November 27, 2014, 10:47:05 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9026 Posts in 2046 Topics by 9144 Members
Latest Member: Alinorzen
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1]
1  Crystal Space Development / Support / Problems with java bindings on: August 15, 2007, 03:34:34 pm
please help!
I successfully built Crystal Space after many hours of trying.
Then I realized that i'd forgotten to install the java bindings, so I couldn't use CS in java applications.
Now I've spent 5 hours of making a new CS directory, reinstalling mingw, msys and crystalspacelibs for windows, and installed Swig and Ant.
After I had finally managed to rebuild Crystal space I noticed that I didn't get any jar file as the manual says.
What am I doing wrong?

Im using:
Crystal Space 1.2rc1
MinGW-5.1.3 Full installation
MSYS-1.0.10
CS-win32libs-1.1_001 Full installation
Swigwin-1.3.31
apache-ant-1.0.7-bin

//Robin
2  Crystal Space Development / Support / Re: problem with CS compiling on: August 14, 2007, 01:24:55 pm
Thanks alot for the help! It solved my problem.
3  Crystal Space Development / Support / Re: problem with CS compiling on: August 14, 2007, 11:49:00 am
Thanks for answering.
I installed Min GW-5.1.3 and chose minimal installation(only the base tools).
Then I installed MSYS-1.0.10 and specified my minGW directory when supposed to.
Finally i installed cs-win32libs-1.1_001 with full installation.
then i opened msys, navigated to my cs dir and typed ./configure and got the errors mentioned before.
4  Crystal Space Development / Support / problem with CS compiling on: August 13, 2007, 11:23:45 am
Hi!
I've followed the instructions in http://www.crystalspace3d.org/docs/online/manual-1.0/cs_2.4.3.php#2.4.3 to build Crystal Space with MinGW, MSYS.
I have downloaded and installed the MinGW compiler, MSYS and the cs-win32libs without any problems.
However when I'm doing as written to build CS I first type ./configure in my CS dir and I get a lot of text that doesn't seem to be any wrong but then i get the message:

configure: error: C++ preprocessor "/lib/cpp" fails sanity check
See `config.log' for more details.

and then when I'm writing jam I get this error:

$ jam
Jamfile: No such file or directory
...found 7 target(s)...

What am I supposed to do, I followed the instructions exactly i think, and I get the same problem with both version 1.0.2 and
version 1.2rc1.
Thank you for any help
//Robin
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 2.102 seconds with 17 queries.