Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
December 19, 2014, 10:45:01 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9032 Posts in 2046 Topics by 9292 Members
Latest Member: Agaqkopa
* Home Help Search Login Register
+  Crystal Space
|-+  Crystal Space Development
| |-+  Support
| | |-+  simpmap.exe Error?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: simpmap.exe Error?  (Read 2923 times)
Aridia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« on: July 06, 2005, 07:18:49 pm »

Hi all, im quite new to CS and try to run the simpmap.exe and get this error

Quote
crystalspace.engine.warning:
 Lightmaps are not up to date (no 'lm_precalc_info' found in cache):
 Use -relight cmd option to calc lightning.
 Couldn't load cached lightning for 6 object(s):
  walls
  walls
  walls
  walls
  ...
 Use -relight cmd option to refresh lightning.

And well the -relight cmd option didn't worked

Thanks for the help!

greetz

Aridia
Logged
deckerego
Full Member
***
Posts: 149


View Profile WWW
« Reply #1 on: July 07, 2005, 03:38:51 pm »

Does the app actually pop up? Or does it crash without showing the window?
Logged
Aridia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« Reply #2 on: July 08, 2005, 06:25:05 am »

Hallo deckerego,

the app start normal (don't crash in any way) and the Display is there (and running). I get some blue stripes.

Here's a pic from it

http://xs.to/xs.php?h=xs36&d=05275&f=cs-error.JPG
Logged
jorrit
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1706


View Profile
« Reply #3 on: July 08, 2005, 02:12:18 pm »

Hallo deckerego,

the app start normal (don't crash in any way) and the Display is there (and running). I get some blue stripes.

Here's a pic from it

http://xs.to/xs.php?h=xs36&d=05275&f=cs-error.JPG

Look closely at that screenshot. You'll notice Crystal Space is trying to tell you somehing in that yellow message. Please do like it tells you.

Greetings,
Logged
deckerego
Full Member
***
Posts: 149


View Profile WWW
« Reply #4 on: July 08, 2005, 04:36:24 pm »

I think the confusion is that you're running `-relight` as a separate command. Instead, you should invoke simpman.exe as:
`simpmap.exe -relight`
Logged
Aridia
Newbie
*
Posts: 3


View Profile
« Reply #5 on: July 08, 2005, 04:51:41 pm »

Hi, well i thought of that quite ahead and as you could guess, i'v wouldn't ask if it worked when i tried that.

So i need a different solution, i'll try it on the pc on my work to, then i know if its a problem of my pc or not.

Some other ideas?

regards

Aridia
« Last Edit: July 09, 2005, 08:23:01 am by Aridia » Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 3.182 seconds with 16 queries.