Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
October 02, 2014, 06:24:33 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9020 Posts in 2053 Topics by 8570 Members
Latest Member: Msroyscarl03
* Home Help Search Login Register
+  Crystal Space
|-+  Crystal Space Development
| |-+  General Crystal Space Discussion
| | |-+  map2cs worldmaking error
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: map2cs worldmaking error  (Read 2124 times)
mappp
Guest


Email
« on: August 21, 2005, 02:57:10 am »

map2cs version 0.98 r4 [Win32-x86-GCC]
Copyright (C) 1999-2003 by Thomas Hieber and others
CrystalSpace version 0.98 r4 [Win32-x86-GCC]
Copyright (C) 1999-2003 by Jorrit Tyberghein and others

map2cs comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY; for details see the file 'COPYING'
This is free software, and you are welcome to redistribute it under certain
conditions; see `COPYING' for details.

Couldn't find Crystal Space directory (CRYSTAL var)! Using current dir!
Reading map '..maps%1.map'...
Error in line 0: Error opening map "..maps%1.map"
Missing `=' on line 3 of data/config/map2cs.cfg
levtool <options> <zipfile>


makes then a window and of cpurse says failed to load world on VSF cuz no world has been made Sad


with header files and cpp i have trouble making or jamming them into    .map files

with mapc2s     i got problem making the     .map       into a world



any advice or help offer woul be appreciated
Logged
mappp
Guest


Email
« Reply #1 on: August 21, 2005, 04:27:59 am »

nevermind i got one error out by changing the autoexec file    and aton of errors out of make all by copying cs include files  to msys include folder

still have     

Reading map '..maps%1.map'...
Error in line 0: Error opening map "..maps%1.map"
Missing `=' on line 3 of C:\CrystalSpace\CS/data/config/map2cs.cfg


tho   i cant see what = is missing theyre all there
Logged
mappp
Guest


Email
« Reply #2 on: August 21, 2005, 04:38:57 am »

oki ONLY have one error left


Error in line 0: Error opening map "..mapsmymap.map"



if i can fix this itll all work
Logged
sunshine
Administrator
Sr. Member
*****
Posts: 294


View Profile
« Reply #3 on: August 30, 2005, 12:25:54 am »

The combination of forward and backward slashes in the pathname could be a problem. Try using all forward slashes.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 4.157 seconds with 14 queries.