Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
October 20, 2014, 08:02:35 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9010 Posts in 2044 Topics by 8764 Members
Latest Member: Alinwite
* Home Help Search Login Register
+  Crystal Space
|-+  Associate Projects
| |-+  Crystal Core Discussion
| | |-+  No explosion
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: No explosion  (Read 4492 times)
Anteater
Newbie
*
Posts: 2


View Profile Email
« on: March 24, 2006, 04:42:26 pm »

Hi. When I run the binary CVS unstable version of CC, even after putting all the zips in the correct directory and making sure CS and CEL are in the correct place, I get this error: "System could not located [some]explosion.xml on VFS!." How do I fix?
Logged
snnicko
Newbie
*
Posts: 28


Pyromaniacal Psychopath


View Profile
« Reply #1 on: March 25, 2006, 11:08:08 pm »

Did you download the SVN repository and which compiler do you use (MingW or MSVC)? Which platform do you use? If you use MingW did you set the CCDATA environment variable correctly (/c/cc/trunk/art instead of C:\cc\trunk\art)?

I am not sure if this needs to be done on the binaries availible from the CS download page.

Incidentally the explosion gives me a different error after hitting the barrel with the laser several times about being unable to read 0x00000000 before crashing.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 5.234 seconds with 18 queries.