Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
September 03, 2014, 09:07:41 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9009 Posts in 2043 Topics by 8381 Members
Latest Member: Juanafrench
* Home Help Search Login Register
+  Crystal Space
|-+  Crystal Space Development
| |-+  Support
| | |-+  behaviourlayer problems
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: behaviourlayer problems  (Read 1587 times)
gabdab
Newbie
*
Posts: 15


View Profile
« on: March 09, 2006, 07:29:20 pm »

Hi,
I am trying to bootstrap a level for cel as explained in the manual but I get this error :


crystalspace.pluginmgr.loadplugin:
  could not load plugin 'cel.behaviourlayer.xml'
crystalspace.application.bootstrap:  Couldn't load behaviour layer 'cel.behaviourlayer.xml'!

Any hints ?

Thanks
Gab-
Logged
jorrit
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1706


View Profile
« Reply #1 on: March 09, 2006, 07:49:30 pm »

Hi,
I am trying to bootstrap a level for cel as explained in the manual but I get this error :


crystalspace.pluginmgr.loadplugin:
  could not load plugin 'cel.behaviourlayer.xml'
crystalspace.application.bootstrap:  Couldn't load behaviour layer 'cel.behaviourlayer.xml'!

Any hints ?

Thanks
Gab-

Did CEL compile fully? No errors? Did you set the CEL environment variable? What version of CS+CEL are you using? Can you show me the full commandline that you're using?

Greetings,
Logged
gabdab
Newbie
*
Posts: 15


View Profile
« Reply #2 on: March 09, 2006, 08:28:30 pm »

I redo the install for cell to be sure .
I have cel and CS environment variables set.
Versions are related as from dl page (cvs).
Quote
...failed updating 2 target(s)...
...skipped 1 target(s)...
...updated 184 target(s)...
These are passages , can you  see if something is missing ?
Command line:
./configure
jam all
jam install

Configuring:
http://cpp.sourceforge.net/?show=13433

Jam:
http://cpp.sourceforge.net/?show=13434

ERRORS!:
console messages executing jam:
http://cpp.sourceforge.net/?show=13435


« Last Edit: March 09, 2006, 08:46:29 pm by gabdab » Logged
jorrit
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1706


View Profile
« Reply #3 on: March 09, 2006, 08:50:01 pm »

Hmm strange. Can you tell me exactly which version of CS+CEL you are using and how you got it on your computer?

Greetings,
Logged
gabdab
Newbie
*
Posts: 15


View Profile
« Reply #4 on: March 09, 2006, 09:02:32 pm »

http://www.crystalspace3d.org/tikiwiki/tiki-index.php?page=Download

I grabbed the current version for both ,last in page:
http://crystalspace3d.org/cvs-snapshots/
http://cel.crystalspace3d.org/cvs-snapshots/


I wonder if there might be a relation to python paths or such , which are fine on my side.
But I don't see any problem for xml .
« Last Edit: March 09, 2006, 09:44:27 pm by gabdab » Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 3.138 seconds with 15 queries.