Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
July 25, 2014, 05:04:24 am

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9005 Posts in 2043 Topics by 8229 Members
Latest Member: Kula999lidia
* Home Help Search Login Register
+  Crystal Space
|-+  Crystal Space Development
| |-+  Support
| | |-+  isotest - does this work?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: isotest - does this work?  (Read 1491 times)
James Jeffers
Newbie
*
Posts: 3


View Profile Email
« on: March 30, 2006, 03:42:51 am »

I grabbed the daily windows binary builds and fired up the isotest.

I could only see a small red light that moved along with toggle the camera and using the arrow keys.

Is this test actively maintained? What should I be seeing?
Logged
jorrit
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 1706


View Profile
« Reply #1 on: March 30, 2006, 07:16:48 am »

I grabbed the daily windows binary builds and fired up the isotest.

I could only see a small red light that moved along with toggle the camera and using the arrow keys.

Is this test actively maintained? What should I be seeing?

It is supposed to work but it uses some features that may not be available on your graphics card. What card do you have? Also do you have recent drivers for OpenGL for your card?

Greetings,
Logged
James Jeffers
Newbie
*
Posts: 3


View Profile Email
« Reply #2 on: March 30, 2006, 01:42:11 pm »

Jorrit,

Thank you for your response.

I am using an ATI Mobility Radeon 7000 (IGP).

I checked the driver version, and it's from 2004. I'll try an update and see if that matters. I'm curious if the isotest works on my Gentoo distirbution as well (which uses an NVIDIA card from 2002)...

Again, thanks!




Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 3.139 seconds with 15 queries.