Crystal Space
Welcome, Guest. Please login or register.
October 02, 2014, 03:48:55 pm

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
9020 Posts in 2053 Topics by 8581 Members
Latest Member: Vashikaranmantra33
* Home Help Search Login Register
  Show Posts
Pages: [1]
1  Crystal Space Development / Support / Re: directory question for Intro to Building Maps in XML on: September 09, 2005, 06:23:51 pm
ok, i have the 0.98, can i update to the 0.99 easily (like overtop the 0.98?) what would my best course ov action be?

i put my world in c:\cs\yo
when i put walktest yo
it got:
crystalspace.maploader.parse.map: Could not open map file 'world' on VFS!

thanks again
2  Crystal Space Development / Support / directory question for Intro to Building Maps in XML on: September 09, 2005, 05:21:51 pm
what directory does my world file and texture need to be in for the walktest to use it rather than the one that ships?

i have created my texture file and my 'world' file according to the article: Intro to Building Maps in XML
i named the file world (no extension)
i named the texture pate.jpg (it is 64x64 pixel)

these are both in my c:\cs folder

when i type walktest -relight -verbose
it uses the walktest demo, not the one i just created

do i need to pull out the original walktest map? or how do i make it use mine?
i tried putting them in a subdirectory, but encountered a variety ov other issues

ideas welcomed
thank you

3  Crystal Space Development / Support / Re: ./configure seems to go OK, but 'jam' gives lots ov errors on: September 09, 2005, 04:05:24 am
it seems to be working..

thank you for making it clear..
you beautiful person
4  Crystal Space Development / Support / Re: ./configure seems to go OK, but 'jam' gives lots ov errors on: September 09, 2005, 01:49:13 am
ok cool, i will try that..

i may have been 'interpreting' the instructions rather than 'reading' them.. but i swore it said to install them to the same folder.

thank you again for you input, i'll post the results.

im sure it has something to do with how im installing it.. im used to the linux environment that i have set up.. compiling in windows is absolutely foreign to me.
thanks again
5  Crystal Space Development / Support / Re: ./configure seems to go OK, but 'jam' gives lots ov errors on: September 08, 2005, 05:26:50 am
ok.. well i went back, and redownloaded everything

1. MinGW-3.1.0.1.exe
2. MSYS-1.0.10.exe
cs-win32libs-0.98r004_oo1.exe

i installed MinGW to the c:\MinGW32 folder
i installed MSYS to the c:\MinGW32 folder
i installed the cs-win32libs to the c:\CrystalSpaceLibs folder, it copied the relavent files to the c:\CS

the ./configure --enable-new-renderer went well..
but then i got the exact same

...failed C++ ./out/msysx86/optimize/plugins/video/render3d/null/null_renderbuffer.o ...
C++ ./out/msysx86/optimize/plugins/video/render3d/null/null_txt.o
g++.exe: no input files

stuff over and over

6  Crystal Space Development / Support / Re: ./configure seems to go OK, but 'jam' gives lots ov errors on: September 07, 2005, 04:32:01 pm
I have tried both.

I did the CVS first, and didn't get good results, so I did the stable 98 004 - same thing

i have:
MinGW-4.1.1.exe
MSYS-1.0.10.exe
cs98_004.zip
cs-win32libs-0.99r016.exe  (im pretty sure i tried the cs-win32libs-0.98r004_001.exe too, but that didn't work either)

thank you for your help

[edit]
update: i took the same CS directory over to my slackware box.. and it compiled / make'd with no problems at all
the mingw4.1.1.1 is a version newer than what is on the guide, so i guess i'll look for that.
any other suggestions more than welcome, as i am trying to get this to run on windows also
thanks
[/edit]
7  Crystal Space Development / Support / ./configure seems to go OK, but 'jam' gives lots ov errors on: September 07, 2005, 08:39:04 am
i ran through the Poor man's CrystalSpace compilation (a.k.a compiling CS with OpenSource tools) l, and got everything extracted and installed
i got to the ./configure --enable-new-renderer (because i was using the 98 004 version) and that seemed to go OK
i have the configure output if necessary.
when i ran the 'jam' command, i got lots and lots ov errors similar to the following:

...failed C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/archive.o ...
C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/binder.o
g++.exe: no input files

    g++ -c -o ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/binder.o -I. -I./include -I./include -DMSYS -I/C/CrystalSpaceLibs/include -I/C/CrystalSpaceLibs/include -Wall -Wno-unknown-pragmas -pipe -march=i586 -I/C/CrystalSpaceLibs/include -fno-exceptions -O3 -fomit-frame-pointer -ffast-math -pipe -DCS_CONFIGDIR='"/usr/local/etc/crystalspace"' -DCS_PLUGINDIR='"/usr/local/lib/crystalspace"'  libs/csutil/binder.cpp

...failed C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/binder.o ...
C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/cfgacc.o
g++.exe: no input files

    g++ -c -o ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/cfgacc.o -I. -I./include -I./include -DMSYS -I/C/CrystalSpaceLibs/include -I/C/CrystalSpaceLibs/include -Wall -Wno-unknown-pragmas -pipe -march=i586 -I/C/CrystalSpaceLibs/include -fno-exceptions -O3 -fomit-frame-pointer -ffast-math -pipe -DCS_CONFIGDIR='"/usr/local/etc/crystalspace"' -DCS_PLUGINDIR='"/usr/local/lib/crystalspace"'  libs/csutil/cfgacc.cpp

...failed C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/cfgacc.o ...
C++ ./out/msysx86/optimize/libs/csutil/cfgdoc.o
g++.exe: no input files


[edit] the end ov the 'jam' output was:
...skipped cscursor.dll for lack of <plugins!video!cursor!>cursor.o...
...failed updating 637 target(s)...
...skipped 177 target(s)...
...updated 731 target(s)...
[/edit]

then there was no walktest.exe generated.
anyone know what I may be missing?
i can post the configure log
thanks
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 3.194 seconds with 17 queries.